Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT în Meteș. Femeie însărcinată și alte trei persoane, rănite, după ce o mașină s-a lovit de o autoutilitară

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a produs joi seara, în jurul orei 22.30, în localitatea Meteș. Patru persoane au fost rănite, între care și o femeie însărcinată, după un impact între un autoturism înmatriculat în județul Alba și o autoutilitară ce transporta butelii de gaz, înmatriculată în județul Bihor.

În accident au fost implicate un autoturism marca Mazda și un autoturism marca Dacia.

UPDATE, 12 iulie: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 22.20, un bărbat de 62 de ani, din Aba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DC Valea Meteșului din comuna Meteș, la intersecția cu DN 74, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de  o femeie de 39 de ani, din Meteș. În urma accidentului conducătoarea auto și doi pasageri, o pasageră din primul autoturism și un pasager din ce de-al doilea auto au suferit leziuni corporale grave și au fost transportați a spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE, ora 23:00 – Potrivit ISU Alba, accidentul s-a produs între o autoutilitară (transporta butelii goale) și un autoturism. Până la sosirea echipajelor de pompieri cele 2 victime încarcerate inițial eu fost extrase din autoutilitară cu ajutorul persoanelor oprite printre care se afla și un subofițer ISU.

Toate cele patru victime sunt conștiente și li se acordă primul ajutor după care vor fi transportate la UPU.

Suplimentar față de forțele trimise initial la fața locului mai intervin două ambulanțe aparținând SAJ (o ambulanță de terapie intensivă cu medic și o ambulanță tip B2).

UPDATE, ora 22.40: Din primele informații de la fața locului, în accident sunt implicate un autoturism marca Mazda și un camion care transportă butelii (acestea sunt goale).

Două victime sunt încarcerate, dintre care o femeie gravidă și alte două victime sunt neîncarcerate.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detasamentul de Pompieri Alba Iulia intervine la un accident rutier soldat cu patru victime și două autoturisme avariate în localitatea Meteș.

Se intervine cu o autospecială descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță de terapie intensivă.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax