Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier în localitatea Răchita. Bărbat de 35 de ani din Săsciori, acroşat de o maşină. Pietonul era sub influenţa alcoolului

Publicat

politie

masina politie rutiera Un accident rutier s-a petrecut duminică, pe strada Principală din localitatea Răchita. Un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Săsciori, în timp ce se deplasa pe jos, a fost acroșat de o autoutilitară condusă de un șofer în vârstă de 24 de ani din Sebeș. Pietonul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 martie, în jurul orei 10.00, M.O.C., de 24 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Principală din localitatea Răchita, l-a acroşat pe un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Săsciori, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa pe jos, pe sensul de mers al autoutilitarei.

În urma accidentului, pietonul a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Sebeş unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax