Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier în localitatea Unirea: Un autoturism s-a răsturnat în afara șoselei și două persoane au fost transportate la spitalul din Aiud

Publicat

Un accident rutier s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.30, pe DJ 107 D, pe raza localității Unirea din județul Alba. Potrivit IPJ Alba, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile iar două persoane au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spitalul din Aiud.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, se pare că accidentul nu a fost grav, cauza cea mai probabilă a răsturnării autoturismului fiind neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 1.18, pe  DJ107 D, la km 1, în afara localităţii Unirea, B.M.Ş, de 20 de ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto şi două femei, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax