Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier în Mănărade: Un tânăr de 18 ani a ajuns cu mașina într-un gard. Şoferul şi o minoră de 15 ani au ajuns la spital

Publicat

Un tânăr de 18 ani și o minoră de 15 ani din Blaj au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în Mănărade. Tânărul care conducea mașina nu a adaptat viteza la condițiile de mers, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard.

Vineri, la ora 21.23, poliţiştii rutieri din Blaj au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe raza localităţii Mănărade, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a constatat că C.R.E., de 18 ani, din Blaj, în timp ce conducea cu autoturism pe strada Principală din Mănărade, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o minoră în vârstă de 15 ani, pasageră în autoturism au suferit leziuni uşoare şi au fost transportaţi la spitalul din Blaj, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax