Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier în Munţii Apuseni, la intersecţia cu drumul spre Gheţarul Scărişoara. Bătrân de 85 de ani, acroşat de o maşină

Publicat

pol

Un bărbat în vârstă de 85 de ani din comuna Gârda de Sus a ajuns la spitalul din Alba Iulia cu fractură la picior, în urma unui accident rutier petrecut duminică seara pe DN75, la intersecţia cu drumul judeţean spre Gheţarul Scărişoara. Şoferul unei maşini nu l-a observat pe carosabil, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi şi l-a acroşat.

Din primele date, G.D.D. din Gârda de Sus, de 53 de ani, aflat la volanul unui autoturism Skoda Octavia, nu s-a asigurat corespunzător la o manevră de mers înapoi şi l-a acroşat cu partea stângă pe T.V. (85 de ani) din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă.

Bătrânul a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, de unde a fost transferat la Alba Iulia, pentru intervenţie medicală de specialitate, fiind diagnosticat cu fractură la gambă.

Şoferul a fost testat pentru consum de alcool, iar rezultatul a fost negativ. Este cercetat în continuare pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „în data de 13.07.2014, orele 15.10, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii Postului de Poliţie Gârda de Sus au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier grav, soldat cu victimă, produs pe DN 75, în comuna Gârda de Sus, jud. Alba.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că G D.D., de 53 de ani, din comuna Gârda de Sus, judeţul Alba, conducea un autoturism pe DJ 750, iar la intersecţia cu DN74, Gârda de Sus – Gheţari, a efectuat o manevră de întoarcere, iar din neatenţie l-a acroşat şi accidentat cu partea stângă faţă a autoturismului un bărbat de 84 de ani din localitate, aflat pe partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 84 de ani, care a fost transportat la Spitalul orăşenesc Cîmpeni, pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde, în urma examinării medicale i-a fost stabilit următorul diagnostic: fractură gambă stângă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de G.D.D. se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax