Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în Sebeş. O persoană a ajuns la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut, sâmbătă seara, în Sebeş, pe strada Traian. O persoană a fost transportată la spitalul din oraş.

Un autoturism marca Volkswagen Golf a lovit un copac, în dreptul imobilului nr. 5 de pe strada Traian din Sebeş, după ce şoferiţa maşinii a pierdut controlul volanului. În urma impactului, bărbatul care se afla pe locul din dreapta faţă a avut nevoie de îngrijiri şi a fost transportat la spital.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 04.02.2012, ora 17.58, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Traian, din municipiul Sebeş, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.I.R., o tânără de 26 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Sibiu, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile.

În urma accidentului, conducătoarea auto şi un tânăr în vârstă de 27 de ani, pasager în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul din Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax