Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier în Sebeș: Un copil a fost lovit de o mașină pe strada Cetății. Minorul, transportat la spital

Publicat

smurd

Un accident rutier s-a produs luni dimineață în Sebeș, pe strada Cetății, unde un autoturism a lovit un copil. Minorul a fost transportat la spital.

UPDATE: În accident a fost rănit uşor un băiat în vârstă de 10 ani din Sebeş, C.A. Acesta a fost lovit de o şoferiţă în vârstă de 39 de ani, Daniela S., care l-a acroşat în timp ce efectua o manevră de mers înapoi cu un autoturism Smart Forfour, pe strada Cetăţii din Sebeş. Aceasta a anunţat accidentul la Poliţie, prin 112, la ora 7.54. Copilul a fost diagnosticat cu contuzii la piciorul drept şi escoriaţii şi nu a rămas internat în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. COMICI CEZAR

    luni, 07.04.2014 at 17:03

    În urma accidentului rutier, mentionat în articol, au rezultat două victime, nu doar minorul, accidentat am fost si eu, tatăl lui, pentru că îl însoţeam la şcoală. Chiar dacă nu am fost luat pe targă, am fost lovit în plin de respectivul autoturism. Poate să pară o stire banală, însă accident rutier ar trebui să dea de gândit si autorităţilor competente vizavi de restrictionarea accesului autoturismelor pe respectiva străduţă, fiind un traseu folosit de mulţi copii de vârstă şcolară, în drumul lor spre, sau, de la şcoală.
    Vă mulţumesc.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax