Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier în Valea Lupșii. O femeie a DECEDAT după ce a fost lovită un autoturism. Șoferul era băut

Publicat

Un accident rutier grav a avut loc duminică seara, pe raza localității Valea Lupșii, comuna Lupșa. O femeie în vârstă de 38 de ani a decedat după ce a fost lovită de un autoturism.

UPDATE: Şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a părăsit locul accidentului. Acesta a fost identificat, în scurt timp, de polițiști. Tânărul se afla sub influența alcoolului, în urma testării rezultând valoarea de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, în 25 februarie, în jurul orei 19.30, pe DN 75, la kilometrul 95 + 800 de metri, pe raza localităţii Valea Lupşii, comuna Lupşa, un tânăr de 22 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat-o pe o femeie de 38 de ani, din aceeaşi localitate, care se deplasa pe partea carosabilă, ca pieton. În urma accidentului, femeia a decedat.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior de poliţişti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă,  conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax