Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

A murit tatăl lui Pricu. Nicolae Rus a fost victima unui accident de moped, în zona fabricii „Elit” din Oarda

Publicat

Nicolae Rus, un cunoscut  personaj al mediului de afaceri din Alba Iulia, a murit, miercuri, în jurul orei 18.00, în urma unui accident de moped. În timp ce se deplasa în zona fabricii „Elit” din Oarda, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, acesta a pierdut controlul mopedului pe care se afla şi s-a prăbuşit pe carosabil.

Din declaraţiile martorilor, bărbatul s-a dezechilibrat, iar nici un alt vehicul nu a fost implicat în evenimentul rutier. Circulaţia a fost blocată, în jurul orei 17.50, pentru mai bine de o jumătate de oră, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, traficul fiind deviat prin Oarda de Jos.

Reprezentanţii IPJ Alba au declarat că Nicolae Rus a decedat, în drum spre spital, încercările medicilor de a-l resuscita dovedindu-se inutile.

Nicolae Rus (56 de ani) este tatăl lui Raul Rus, cunoscut sub porecla „Pricu” şi judecat, cel mai recent, în Dosarul „Prostituate pentru VIP-uri” şi arestat în lipsă, pentru că nu se află în ţară. Nicolae Rus a fost cunoscut în comunitatea locală prin prisma afacerilor pe care le-a întreprins.

Medicul Ioan Boilă, de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Alba a precizat că victima a decedat cel  mai probabil din cauza unei fracturi la baza craniului, cauzată de impactul cu solul. Cauzele oficiale ale decesului vor fi comunicate în urma autopsiei.

Comunicatul IPJ Alba:

„La data de 27.04.2011, ora 17.44, pe DN 1, la km 375 + 400 m, în afara municipiului Alba Iulia, R.N., de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un motociclu, datorită neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Victima nu purta cască de protecţie, iar în urma leziunilor suferite, în drum spre spital, a decedat.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax