Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier în zona localităţii Dumbrava. Trei maşini au intrat în coliziune, iar două persoane au ajuns la spital

Publicat

Două persoane au fost rănite luni, în urma unui accident rutier ce a avut loc în jurul orei 14.00, pe DN1 în zona localităţii Dumbrava, la ieşire din Unirea spre Turda. Potrivit IPJ Alba, coliziunea s-a produs între două autovehicule, fiind implicat şi un al treilea autoturism. Traficul în zonă a fost restricţionat pe sensul de mers Cluj-Aiud.

Poliţiştii ne-au informat că accidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei regulamentare în mers faţă autovehiculul care circula în faţă. Şoferul vinovat, dar şi o femeie, pasageră în maşină au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „pe DN 1, km 429+600 metri, în afara localităţii Unirea, S.T.A., de 26 de ani, din comuna Coroisinmartin, judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Turda – Aiud, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de S.G.A., de 56 de ani, din municipiul Târgu Mureş, intrând în coliziune cu acesta.

După producerea impactului, autoturismul condus de S.T.A. a fost lovit din lateral de un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Ungaria.

În urma accidentului, S.T.A. a suferit o fractură la nivelul policelui drept şi un traumatism abdominal, iar o femeie în vârstă de 80 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism a suferit un traumatism de coloană şi traumatisme cranio cerebral şi facial, ambii rămânând internaţi în spitalul din Aiud.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate