Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT rutier între Alba Iulia și Micești. Impact între două autoturisme, o persoană rănită

Publicat

acc1

Un accident rutier s-a produs marți dimineața, în jurul orei 08:30, pe strada Calea Moților din Alba Iulia. O persoană a fost rănită, după ce două autoturisme s-au lovit, între Alba Iulia și Micești. Traficul rutier este îngreunat. 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 21 mai 2019, în jurul orei 08.20, la intersecția străzii Aleea Băișoara cu Calea Moților din Alba Iulia, un bărbat de 30 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe Aleea Băișoara, a pătruns în intersecție fără să se asigure, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Cricău, județul Alba.

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sun aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 09:11 – Traficul rutier a fost reluat în zona accidentului.

UPDATE 09:05- Potrivit primelor informații de la fața locului, autoturismele implicate sunt un Opel și un Daewoo Matiz, ambele înmatriculate în Alba. De asemenea, în urma accidentului s-a format o coloană mare de mașini, care se întinde pe aproximativ 2 kilometri.

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială, descarcerarea, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SAJ tip C2 la un accident rutier dintre două autoturisme între Alba Iulia și Micești.

acc2

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe Calea Motilor, între Micești și Alba Iulia, din cauza unui accident ce s-a produs în dreptul intersecției cu Aleea Băișoara. Cauza accidentului este neacordare de prioritate.

O persoană a fost rănită ușor.

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax