Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | ACCIDENT între Bistra și Cîmpeni: Mașină RUPTĂ în două după ce a intrat într-un cap de pod. Şoferul era sub influenţa alcoolului

Publicat

politie masina sirena luminiUn accident rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, pe DN 75 între localitățile Bistra și Cîmpeni, la km 80+500. Un autoturism a intrat într-un cap de pod, iar în urma impactului mașina s-a rupt în două. Doi pasageri au suferit leziuni grave. Şoferul era sub influenţa alcoolului. Acesta a fost rănit uşor.

La fața locului a intervenit și unechipaj SMURD Cîmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale, cele trei victime fiind transportate și la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 2.11, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75 a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că M.C., de 19 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Bistra, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma accidentului D.V.I., de 19 ani şi P.D.G., de 25 de ani, ambii din comuna Lupşa, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportați la spitalul din Cîmpeni de unde au fost transferaţi la spitalul din Alba Iulia.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax