Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier între Decea şi Mirăslău: Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, după ce s-a lovit cu un TIR. Trei persoane rănite

Publicat

Marţi, în jurul orei 12.40 un accident rutier s-a produs pe DN1, între Decea şi Mirăslău.Un autoturim şi un TIR au intrat în coliziune, iar în urma impactului maşina s-a răsturnat în afara carosabilului. Trei persoane au fost rănite.

Un echipaj SMURD Aiud a intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale celor trei persoane.

UPDATE: Şoferul autoturismului marca Skoda, cu numere de Alba a intrat într-o depăşire riscantă, iar la revenirea pe banda de mers a intrat în coliziune cu TIR-ul care venea din faţă. În urma impactului autoturismul s-a răsturnat în afara carosabilului. A fost necesară intervenţia celor de la SMURD Aiud pentru descarcerea a doi pasageri din maşină. Aceştia din urmă, dar şi şoferul au suferit leziuni, fiind în stare conştientă.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la ora 12.23, pe Drumul National 1, la km 420, pe raza comunei Miraslău, M.M., de 29 de ani, din Ocna Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat distanţă suficientă faţă de un autotren care circula în faţă, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, M.M. a pierdut controlul asupra autoturismului care s-a răsturnat în afara carosabilului.

În urma accidentului, conducătorul auto precum şi un bărbat în vârstă de 24 de ani şi unul în vârstă de 59 de ani, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalul din Aiud.

Şoferul TIR-ului a suferit o contuzie uşoară şi nu a fost necesară internarea în spital.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax