Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier între Petrești și Săsciori. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineață pe DN 67 C, la ieșire din Petrești, spre Săsciori. Au fost implicate două autoturisme, iar două persoane au rămas prinse în caroseria uneia dintre maşini.

Polițiștii și pompierii SMURD s-au deplasat la fața locului pentru intervenții și cercetări. Circulația a fost blocată pe un sens, timp de mai bine de o oră şi jumătate.

UPDATE 1: Accidentul s-a petrecut între două autoturisme înmatriculate în Alba, un Opel şi un Volkswagen, în momentul în care una dintre acestea a intrat pe contrasens şi a lovit frontal celălalt autovehicul. Două persoane aflate într-una dintre maşini – un tânăr şi un bărbat mai în vârstă – au avut nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare şi au fost transportate la spital, în stare de conştienţă.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, „Ş.V.A., de 18 ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Săsciori – Sebeş, la km 140+650 , a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism  condus de un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit o fractură de col femural şi a rămas internat în spitalul din Alba Iulia. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax