Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO: ACCIDENT la Aiud. Trei mașini implicate, una răsturnată pe carosabil. Pompierii au acționat pentru descarcerare

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza la Aiud. O persoană este rănită după ce trei mașini s-au lovit.

Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Aiud intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier în municipiu.

Din primele date, sunt trei autoturisme implicate, iar una dintre persoanele aflate în acestea ar fi rămas blocată în caroseria autovehiculului.

Pompierii acționează cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, alta de terapie intensivă mobilă și una de prim ajutor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut pe Strada Transilvaniei din Aiud, iar traficul rutier este îngreunat. O persoană ar fi încarcerată, fiind în stare conștientă. Polițiștii acționează pentru devierea traficului, pe rute alternative.

UPDATE 1 ora 16.40: Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție, o persoană se afla încarcerată într-unul dintre autoturismele implicate în accident. Aceasta a fost extrasă din autoturism și predată echipajului de terapie intensivă mobilă, în stare de conștiență. În cele trei mașini se aflau în total patru persoane participante la trafic.

UPDATE ora 17.05: Cele patru persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital (ISU Alba).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax