Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier la Blaj. Trei persoane au fost rănite după ce un AUDI s-a izbit violent de un cap de pod și s-a răsturnat

Publicat

accident blaj 6 Un accident rutier s-a produs marți seara, la Blaj, pe strada Păcii. Din primele informații este vorba de un autoturism care s-a răsturnat după ce a lovit un cap de pod de pe o stradă din oraș. Trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată până la sosirea echipajului de intervenție.

Un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în județul Alba, care circula în  pe strada Păcii din municipiul Blaj, din cauza vitezei și a neadaptării acesteia  la condițiile de drum,  s-a izbit  de un cap de pod.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un gard, după care s-a răsturnat. În autoturism se aflau trei persoane cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani. În urma accidentului una dintre victime a rămas încarcerată.

Un echipaj SMURD  din Blaj a intervenit la locul accidentului. Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Municipal Blaj pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la 23,22, Politia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Păcii din municipiu a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că O.C., de 24 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului împrejurare în care a intrat în coliziune cu un capăt de podeţ şi cu gardul imobilului cu numărul 96 după care autoturismul a revenit pe partea carosabilă unde s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto precum şi N.C.V., un tânăr de 29 de ani, din Blaj şi un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, pasageri în autoturism, au suferit multiple leziuni corporale şi au fost transportaţi la spitalele din Blaj şi Alba Iulia, pentru îngrijiri medicale. Potrivit unor martori din localitate autoturismul circula cu viteză mare.

Sursa foto: Facebook. Foto: Andrei Stanea și Zoli Bulucz

accident blaj 1 accident blaj 2 accident blaj 3 accident blaj 4 accident blaj 5 accident blaj 6 accident blaj 7 accident blaj 8 accident blaj 9 accident blaj 10 accident blaj 12 accident blaj 13 accident blaj 14 accident blaj 15 accident blaj 16 accident blaj 17 accident blaj 18 accident blaj 19 accident blaj 20 (2) accident blaj 20 accident blaj 23 accident blaj 24 accident blaj 25 accident blaj 26 (2) accident blaj 26 accident blaj 27 accident blaj 28 accident blaj 29 accident blaj2 1

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax