Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier la BLAJ. Un bărbat care circula pe bicicletă a fost lovit de o maşină, pe strada Iuliu Maniu

Publicat

pol

masina politie rutieraUn accident s-a petrecut marţi după-amiaza la Blaj. Din primele informaţii, un bărbat de aproximativ 50 de ani, care circula pe bicicletă, a fost lovit de o maşină.

Evenimentul rutier a fost semnalat pe strada Iuliu Maniu din municipiu.

UPDATE: Din primele informaţii, bărbatul ar fi suferit leziuni grave şi a fost transportat la spital.

În accident a fost implicat un autoturism Land Rover înmatriculat în Alba.

UPDATE 1: Biciclistul ar fi fost cel care a vrut să schimbe direcţia de mers şi a intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar. A suferit leziuni (contuzii şi TCC) şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, pentru investigaţii medicale suplimentare. Maşina era condusă de un bărbat, G.R. (42 de ani), iar accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Iuliu Maniu cu Mitropolit Ioan Vancea, fiind anunţat prin 112 la ora 14.57.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 14.57, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la intersecţia străzilor Mitropolit Vancea cu Iuliu Maniu din Blaj, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Blaj, în timp ce circula pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism, ce era condus din sens opus, de G.R., de 42 de ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, biciclistul a suferit suferit traumatisme la cap şi abdomen şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, ulterior fiind transportat la spitalul din Alba Iulia.

Cei doi conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat că biciclistul era sub influenţa băuturilor alcoolice, valoarea rezultată fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax