Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier la Cărpiniș: Coliziune între un moped și un tractor cu remorcă. Pasagerul ciclomotorului a fost aruncat de pe vehicul

Publicat

Un accident rutier s-a produs luni seara, în juru orei 20.20 pe raza localității Cărpiniș, pe DN74A. Un moped a intrat în coliziune cu un tractor cu remorcă.

În urma impactului pasagerul d epe moped a suferit leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Din primele informații tractorul ieșea dintr-o curte de pe raza localității Cărpiniș, iar mopedul cu numere de Hunedoara, care circula în direcția Abrud -Câmpeni, s-a lovit de bara de care a fost prinsă remorca. Pe moped se aflau două persoane, iar în urma coliziunii pasagerul din spate a fost aruncat de pe vehicul, fiind transporat la spital pentru îngrijiri medicale.

„ Luni seara, la ora 20.06, Politia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.N. 74 A, în zona localităţii Cărpiniş, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de echipa de cercetare deplasată la faţa locului, a rezultat că S.F.G., de 39 de ani, din Cărpiniş, în timp ce conducea un tractor, la ieșirea din curtea unui imobil, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Bucium, judeţul Alba, astfel că motociclistul nu a mai putut evita coliziunea cu tractorul.

În urma accidentului conducătorul motocicletei şi S.M.A., de 32 de ani, din Abrud, pasager pe motocicletă, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, potrivit IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax