Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT GRAV la Cetatea de Baltă. Un șofer din Jidvei a DECEDAT după un impact între o mașină și un camion

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi, 4 mai, pe raza localității Cetatea de Baltă. Un șofer din comuna Jidvei a decedat după ce mașina acestuia s-a lovit de un camion. După impact, autoturismul a luat foc. 

Accidentul rutier s-a petrecut pe DJ 107, în jurul orei 13.40. 

UPDATE 4: Potrivit IPJ Alba, la data de 4 mai 2023, în jurul orei 13.40, un bărbat de 45 de ani, din comuna Jidvei, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 107, în direcția Târnăveni – Blaj, a intrat în coliziune cu un camion, condus, din sens opus, de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Blaj.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului a decedat.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE 3: „Menționăm faptul că până la sosirea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, victima a fost extrasă de Urgență din autoturism de către cetățenii participanți la trafic.

Pe aceasta cale, ținem să le mulțumim de spiritul civic de care au dat dovadă și totodată, pentru încercarea de a stinge incendiul produs la autoturism” au transmis reprezentanții ISU Alba.

UPDATE 2: Potrivit ISU Alba, din nefericire conducătorul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul acestuia.

UPDATE 1: Potrivit ISU Mureș, pompierii Detașamentului Târnăveni intervin în cooperare cu forțe și mijloace alea Gărzii de Intervenție Blaj din cadrul ISU Alba, la un accident rutier urmat de incendiu produs între un autocamion și un autoturism, în localitatea Cetatea de Baltă. Echipajele prezente la fața locului au acționat prioritar pentru extragerea unei persoane încarcerate în autoturismul implicat și lichidarea incendiului izbucnit la nivelul acestuia.

Victima extrasă din autoturism, un bărbat cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani a fost preluată în aceste momente de un echipaj SAJ și i se aplică manevre de resuscitare.

Conducătorul autocamionului nu necesită îngrijiri medicale.

Incendiul izbucnit la nivelul autoturismului a fost lichidat în scurt timp.

Forte alocate la locul intervenției: o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor, o ambulanță tip C1 – Terpie Intensivă Mobilă – Garda de Intervenție Blaj, o autospecială de stingere și o autospecială de descarcerare – Detașametul de Pompieri Târnăveni și elicopterul SMURD Mureș. ISU Mureș

La fața locului au acționat și pompierii voluntari din cadrul SVSU Cetatea de Baltă.

Știrea inițială:

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este oprit pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă din cauza accidentului rutier.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Blaj intervine în cooperare cu Detașamentul Târnăveni la un accident rutier pe DJ 107, pe raza localității Cetatea de Baltă.

Din primele informații ar fii vorba despre un accident produs între un autoturism și un camion. Șoferul autoturismului posibil încarcerat. Există pericol de producere a unui incendiu

La fața locului se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă – Garda de intervenție Blaj, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare – Detașamentul Târnăveni și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș.

foto: ISU Alba, ISU Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate