Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE FOTO-VIDEO Accident MORTAL la Cistei: Un bărbat a DECEDAT, iar altul este rănit grav, după ce o mașină a lovit o căruță

Publicat

YouTube video

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara, pe DN 14 B Teiuș-Blaj, în localitatea Cistei. O căruță ce a fost lovită de un autoturism. În urma impactului, un bărbat a decedat și altul a fost rănit grav.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la data de 31 ianuarie 2020, în jurul orei 19.00, un tânăr de 24 de ani, din Blaj, în timp conducea un autoturism, pe DN 14 B, în afara localității Cistei, din direcția Blaj spre Teiuș, nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în timpul mersului și a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, nesemnalizat și neechipat corespunzător cu elemente reflectorizante, care se deplasa în aceeași direcție, ambele vehicule părăsind partea carosabilă și oprindu-se în șanțul din partea dreaptă.

În urma evenimentului rutier, conducătorul atelajului, un bărbat de 36 de ani, din comuna Ighiu, județul Alba, care locuia fără forme legale în Crăciunelu de Jos, a decedat, iar un alt bărbat, tot de 36 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, pasager în atelaj, a căzut pe partea carosabilă, în spatele atelajului, fiind surprins și accidentat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 46 de ani, din comuna Mihalț.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între un autoturism și o căruță.

accident cistei

UPDATE 20.53: Traficul a fost reluat pe DN 14B după aproximativ o oră și jumătate de la producerea accidentului.

UPDATE 20.08: ”Din păcate una dintre victimele accidentului (un bărbat de aproximativ 45 ani) nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. 

accident caruta

Cealaltă victimă (un bărbat de 40 de ani) este transportată de echipajul SMURD TIM C1 la UPU Alba”, au informat reprezentanții ISU Alba.

UPDATE 19.26: La locul accidentului intervin pompierii din Blaj, cu o autospecială cu apă și spumă și două autospeciale SMURD.

accident cistei

 

”Din accident au rezultat două victime, ambele pasagere în căruță, inconștiente. În aceste momente se intervine pentru resuscitarea și stabilizarea victimelor și transportul acestora la spital”, precizează reprezentanții ISU Alba.

acc cistei

În urma impactului, două persoane aflate în căruță au fost rănite grav, informează IPJ Alba.

Traficul pe DN 14B, în zona accidentului este blocat, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Video/ Foto: Alba Carolina TV, Info Trafic jud Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax