Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier la Ciuruleasa: Maşină răsturnată pe DN74, după ce a fost lovită de un buştean

Publicat

Un accident mai puţin obişnuit s-a petrecut vineri după-amiaza pe DN 74, pe raza comunei Ciuruleasa. Un bărbat care curăţa arborii pe marginea drumului a rostogolit un buştean care a ajuns pe şosea şi a lovit o autoutilitară ce circula regulamentar. Maşina a fost proiectată într-un parapet şi apoi s-a răsturnat în afara şoselei.

Accidentul s-a petrecut vineri la ora 16.40, pe DN 74, la Ciuruleasa. Poliţiştii au constatat că Nicolae D. (34 de ani) din oraşul Abrud, în timp ce efectua lucrări de curăţare a unor arbori în apropierea DN 74, km 34+850 m, a rostogolit un buştean, care a ajuns pe partea carosabilă. A lovit o autoutilitară condusă de către Alexandru M., de 23 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, care se deplasa pe direcţia Ciuruleasa-Brad. În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei autoutilitarei, a intrat în coliziune cu un parapet şi s-a răsturnat pe carosabil, pe partea dreaptă a direcţiei sale de mers.

În urma accidentului, conducătorul autoutilitarei a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Abrud, unde i s-a stabilit diagnosticul de “ escoriaţii la nivelul cotului stâng”, nefiind necesară internarea acestuia.

Atât conducătorul autoutilitarei, cât şi Nicolae D. au fost testaţi cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax