Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Colţeşti. Două persoane rănite după ce au căzut cu motocicleta

Publicat

motocicleta

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiaza pe DJ107M, pe raza localităţii Colţeşti, comuna Rimetea, lângă Aiud. Un bărbat care conducea o motocicletă a pierdut controlul vehiculului şi s-a răsturnat pe şosea. O femeie aflată pe motocicletă în momentul incidentului a fost rănită.

Cele două persoane au fost transportate la spital.

UPDATE: Cei doi motociclişti sunt din judeţul Bihor. Au suferit doar leziuni minore. Din primele informaţii, motociclistul a relatat oamenilor legii că a făcut o manevră bruscă, încercând să evite un obstacol pe carosabil şi a pierdut controlul vehiculului.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “Sâmbătă, 13.07.2013, ora 16.41, pe DJ 107 M,  în afara localității Colţești, S.L. (25 de ani), din Colţeşti, în timp ce a condus, pe direcţia Aiud – Colţeşti, un tractor care tracta o căruță, nu a fixat corespunzător și nu a asigurat încărcătura, respectiv baloții din fân, care au căzut pe partea carosabilă, în faţa motocicletei conduse din sens opus de Sandor O., de 50 ani, din Bihor, care s-a răsturnat apoi pe partea carosabilă.

În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei și Ecaterina F., de 45 ani, din Bihor, pasageră pe motocicletă, au suferit leziuni corporale ușoare, rămânând sub supraveghere medicală la Spitalul Municipal Aiud.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului rutier.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax