Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier la Coşlariu, în care au fost implicate două autovehicule. O persoană a fost rănită

Publicat

Un accident de circulaţie a fost semnalat marţi, în jurul orei 17.00, pe DJ  107B, pe raza comunei Coşlariu. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri de mers, între Blaj şi Alba Iulia, în localitatea menţionată.

O persoană a rămas încarcerată într-un autoturism Opel, fiind necesară intervenţia pompierilor pentru scoaterea acesteia din maşină.

Din primele cercetări, şoferul nu a acordat prioritate unei autoutilitare Peugeot, la schimbarea direcţiei de mers, intrând în coliziune cu aceasta.

Un cititor care nu şi-a dezvăluit identitatea ne-a transmis pe Stirea ta pe Alba24 câteva fotografii de la locul accidentului.

Vă prezentăm comunicatul emis de IPJ Alba:

„La data de 16.08.2011, ora 1647, pe DJ 107 B, la km 6+600 m, în afara localităţii Coşlariu, S.V., de 58 de ani, din municipiul Alba – Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum iar într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B.M.V., de 55 de ani, din municipiul Alba Iulia. În urma accidentului conducătorul primului autoturism a fost rănit grav iar cel de-al doilea conducător auto a suferit leziuni corporale uşoare. Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax