Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Cugir în zona Râul Mare. Cinci echipaje SMURD au intervenit pentru prim ajutor și descarcerare

Publicat

Accident rutier în localitatea Cugir, în noaptea de Înviere, în jurul orei 3.00. Un autoturism în care se aflau cinci persoane – doi bărbați și trei femei – a fost implicat într-un accident de circulație produs în zona Râul Mare.

Potrivit primelor informații, șoferul, care ar fi fost băut, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o grădină de pe marginea drumului.  În urma incidentului, cinci persoane au fost rănite, iar una dintre acestea a rămas blocată în mașină, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare ISU din Sebeș. Poliția cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE: Accidentul s-a produs la ora 3.05 pe strada Râul Mare din Cugir. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că șoferul, M.C.V. de 33 de ani din Cugir, care se afla la volanul unui autoturism marca Audi A4 înmatriculat în judeţul Alba, din cauza vitezei excesive, a părăsit banda de mers şi a intrat pe contrasens, intrând într-o grădină împrejmuită cu un gard din stâlpi de lemn.

În autoturism se mai aflau încă patru pasageri cu vârste cuprinse între 16 și 27 de ani (D.A.A., A.M.C., N.R., A.M.). Toți aceștia au fost transportați în stare gravă la Spitalul Judeţean Alba. La faţa locului s-au deplasat cinci echipaje SMURD pentru prim ajutor.

Din primele verificări, șoferul avea permisul reținut de poliție din data de 4 aprilie 2014. Se continuă cercetările pentru vătămare corporală și conducerea unui autoturism fără permis.

UPDATE: În data de 20.04.2014, Garda de Intervenţie Sebeş a intervenit, în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Alba Iulia, pentru descarcerare şi acordarea primului ajutor la un accident rutier produs pe raza oraşului Cugir, strada Râul Mare. În urma acestuia au rezultat cinci victime care au fost asistate medical şi transportate la UPU Alba.

UPDATE:Potrivit IPJ Alba, la data de 20.04.2014, ora 03.05, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Râul Mare din Cugir, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că M.C.V., de 33 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Râul Mare din Cugir, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în gardul unui imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto precum şi doi tineri de 16 şi 26 de ani şi două tinere de 17 şi 37 de ani, pasageri în autoturism au suferit leziuni grave (traumatisme şi fracturi) şi au fost transportate la spitalul din Alba Iulia. Ulterior, două dintre victime au fost transportate la un spital din Târgu Mureş, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că M.C.V., conducătorul autoturismului, avea permisul de conducere reţinut din data de 04.04.2014. Acestuia i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate faţă de M.C.V. sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere cu permisul suspendat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. mircea

    duminică, 20.04.2014 at 12:44

    oare ce merita acest sofer daca s-a urcat baut la volan si avea si permisul suspendat?
    oare nu merita puscaria?
    eu sper ca persoanele de genul acesta sa nu mai aiba dreptul niciodata sa conduca nici un fel de vehicul.
    politia ar trebui sa stea mai des pe raul mare, fiindca pe acolo circula multi de genul celui care a avut acum accidentul, dar nu doar la podul rosu, ci chiar mai sus pe rau.

  2. Marcel

    duminică, 20.04.2014 at 22:53

    Cine sunt ceilalti?

  3. un cetatean

    luni, 21.04.2014 at 21:47

    Poate sta politia mult si bine oriunde in orice locatie. Tine de responsabilitatea, bunul simt si mentalitatea fiecaruia dintre noi. Esti iresponsabil si batut in cap sa te urci baut la volan dupa ce permisul ti-a fost suspendat. Iar ceilalti patru nu sunt cu nimic mai vrednici. Sa scape sanatosi cu totii si sa le fie invatatura de minte.

  4. anonim

    marți, 22.04.2014 at 19:11

    Gresita informatia din articol. La fata locului au fost prezente 3 ambulante de la serviciul de ambulanta alba si 2 echipaje smurd plus descarcerarea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax