Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Deva, din cauza unui șofer din Alba Iulia. Două persoane au ajuns la spital, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal

Publicat

smurd

masina SMURD Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident produs pe Calea Zarandului din municipiul Deva. O femeie de 44 de ani din comuna Băița a fost rănită grav, iar la spital a ajuns și șoferul care a accidentat-o, fiind ușor rănit.

Accidentul s-a produs, sâmbătă dimineața, în urma neatenției unui șofer din Alba Iulia ce conducea o autoutilitară pe direcția Deva-Arad, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers (de pe banda I pe banda II), determinându-l pe un șofer de 37 de ani din Deva, care circula în aceeași direcție, pe banda a doua să vireze stânga pentru a evita un posibil impact și să lovească scuarul care desparte cele două sensuri de mers.

Autoturismul condus de devean a fost proiectat din scuar pe  banda I de mers a direcției Deva-Arad, unde a tamponat un autoturism care staționa în urma unei defecțiuni (o pană la roata stânga-față). În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a unei femei în vârstă de 44 de ani, din comuna Băița, care se afla în zona autoturismului staționat pe banda I și încerca să remedieze defecțiunea, precum și rănirea ușoară a conducătorului auto de 37 de ani din Deva”, comunică reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

În urma testării cu aparatul etilotest a bărbatului din Deva, s-a stabilit că a consumat băuturi alcoolice, rezultatul fiind de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

sursa: gazetadedimineata.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax