Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ACCIDENT RUTIER la Fărău: Trei persoane rănite, în urma impactului dintre două mașini. Un stâlp de electricitate distrus

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 18.30, pe raza localității Fărău. 

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, în urma impactului dintre două automobile mai multe persoane au fost rănite.

UPDATE: 19.48: Potrivit IPJ alba, un bărbat de 52 de ani, din comuna Fărău, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 107 G, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani, tot din Fărău.

În urma accidentului rutier conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, iar alte două persoane au primit îngrijiri la fața locului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 19.45: Detașamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier, în localitatea Fărău.

La momentul ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării, 3 victime rezultate din autoturismele implicate au necesitat îngrijiri medicale.

Una din cele trei victime era încarcercerata, conștientă, cooperantă, celelalte două persoane au ieșit singure din mașină, au transmis reprezentații ISU Alba.

Victima a fost extrasă din autoturism de către pompierii militari și a fost transportată la spital de către echipajul medical.

UPDATE 19.37: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, trei persoane ar fi fost rănite în urma accidentului. Semnalul mobil slab din zona respectivă îngreunează transmiterea datelor, mai precizează reprezentanții poliției.

Una dintre victime a fost transportată la spital, iar alte două au primit îngrijiri medicale la fața locului fără a fi transportate la o unitate medicală.

Unul dintre cele două autoturisme ar fi fost proiectat într-un stâlp de electricitate, pe care în urma impactului l-ar fi dărâmat.

Potrivit unor cititori alba24.ro, mai multe sate din zonă au rămas fără curent după ce stâlpul a fost dărâmat.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto: ISU Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax