Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Galda de Jos. Două persoane rănite în urma unei coliziuni între două autoturisme

Publicat

pol

Două persoane au fost rănite uşor după ce autoturismele în care se aflau au intrat în coliziune, miercuri după-amiaza. Accidentul rutier s-a petrecut pe raza comunei Galda de Jos din judeţul Alba.

Impactul între cele două autoturisme s-a produs în momentul în care un bărbat, aflat la volanul unui autoturism a încercat să iasă din curte şi, din cauza unui TIR parcat pe marginea drumului nu a observat maşina condusă regulamentar pe strada principală din localitate, de o tânără.

Şoferiţa acuza dureri în zona feţei. Ambii conducători auto au fost transportaţi la spital.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18.27, pe strada Principală din comuna Galda de Jos, A.V., un bărbat de 59 de ani, din Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism în direcţia centru – DN1, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără de 23 de ani, din Teiuş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătoarea autoturismului a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice.”


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Viorica

    joi, 07.11.2013 at 08:33

    Da,pentru cei care parcheaza tirurile sau alte masini de serviciu in fata portii cu lunile, nu exista nici o lege,chiar daca pun in pericol viata unor persoane.Dar pentru cei care parcheaza 2 minute un autoturism personal in lipsa unei parcari,,pentru a procura o sticla cu apa,se aplica legea.
    Este corect?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax