Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier la Gârbova: Un şofer din Ploieşti nu s-a asigurat când a ieşit din curte cu maşina şi a lovit un alt autoturism

Publicat

politie

Masina Politie MCV Un tânăr 24 de ani din Ploieşti, nu s-a asigurat când a ieşit cu maşina din curtea unui imobil, din afara localităţii Gârbova şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma accidentului cei doi conducători auto şi 4 persoane pasagere în cel de-al doilea autoturism, printre care doi minori de 10 şi 14 ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Marţi, după-masa, la ora 14.27 , pe DJ 106 F, în afara localității Gârbova, D.I., de 24 de ani, din municipiul Ploieşti, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la ieşirea din curtea unui imobil, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba.

În urma accidentului cei doi conducători auto, dar şi 4 persoane pasagere în cel de-al doilea autoturism, printre care doi minori de 10 şi 14 ani, au suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax