Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier la ieşire din Aiud spre Cluj. Un autoturism a ajuns într-un stâlp de pe marginea drumului

Publicat

Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier pe DN1, luni dimineaţa, în jurul orei 8.30, la ieşire din Aiud spre Cluj-Napoca.

Din primele cercetări, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul într-un stâlp. Alături de acesta, în autovehicul se mai aflau trei persoane.

Doi pasageri au avut de nevoie de îngrijiri medicale, date de personalul de pe ambulanţă, sosiţi la faţa locului.

Traficul nu a fost blocat, incidentul rutier fiind petrecut în afara părţii carosabile.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au precizat următoarele: „La data de 03.10.2011, ora 08.15, pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud,  B.A., de 61 de ani, din Anina, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Aiud – Alba Iulia, din cauză că a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi a intrat in coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, B.E., de 53 de ani, din Anina, pasageră în autoturism, a suferit leziuni la nivelul pieptului, fiind transportată la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lorant

    luni, 03.10.2011 at 16:36

    Se intampla prea multe accidente in judetul asta!!! Cel putin vara asta …groaznic :|. Si citind articolul, azi dimineata in jurul orei 9.30-10 a mai avut loc un accident la intersectia semaforizata din Ampoi 3 ..din cate am vazut(ca eram in trafic) un tanar a intrat cu masina intr-un stalp…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax