Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE | Accident rutier la ieșire din Rimetea spre Buru: O mașină s-a răsturnat, iar o femeie a fost rănită

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 11.30, la ieșire din Rimetea spre Buru. Șoferul unui autovehicul a pierdut controlul volanului, a intrat într-un autoturism parcat și s-a răsturnat. În urma impactului, o femeie a suferit leziuni ușoare.

Din primele informații oferite de IPJ Alba, accidentul a fost provocat de un autoturism înmatriculat în județul Cluj, în care se aflau șoferul și soția sa, care circulau în direcția Rimetea-Buru. Șoferul a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, parcat în afara părții carosabile.

Pasagera a suferit leziuni ușoare și a a fost transportată la spitalul din Aiud pentru îngrijiri.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 11.43, pe Drumul Județean 107 M, la km 44, în afara localităţii Rimetea,  M.G.K., de 72 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune cu un autoturism parcat după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 69 de ani, din municipiul Cluj Napoca, pasageră în autoturismul condus de M.G.K. a suferit leziuni corporale uşoare şi a rămas internată în spital.”

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax