Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la ieşire din Sâncel spre Şona. Un autoturism s-a răsturnat şi două persoane au fost transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri, în jurul amiezii, pe DJ 107 C, la ieşirea din localitatea Sâncel spre Şona. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital.

Din primele cercetări efectuate de echipajul de poliţie deplasat la faţa locului, accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul autoturismului înmatriculat în Alba a fost transportat la Spitalul municipal Blaj, prezentând leziuni uşoare.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 11.17, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107, la ieşirea din comuna Sâncel, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că C.V., de 40 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Târnăveni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, după care autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.

În urma accidentului, conducătorul auto şi o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spitalul din Blaj pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, conducătorul auto a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijire medicală de specialitate, întrucât a suferit o fractură de corp vertebral.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax