Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier la ieșire din Șugag spre Sebeș: O mașină cu două persoane s-a răsturnat pe șosea. O femeie transportată la spital

Publicat

pol

Un accident rutier s-a produs vineri după-amiază pe DN 67C, km 127 + 400 m, la ieșire din Șugag înspre Sebeș. Un autoturism cu două persoane s-a răsturnat. O victimă a fost transportată cu ambulanța la spital.

Din primele informații ale IPJ Alba, în accident a fost implicat un autoturism înmatriculat în București, în care circulau două persoane, soț și soție. Soția a fost rănită și transportată la spital.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

La data de 26.07.2013, ora 1600 , poliţiştii din Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 67 C, în apropierea barajului din Căpâlna, comuna Săsciori, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că L.C., de 56 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Şugag –Sebeş, datorită oboselii, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat în coliziune cu un cap de pod după care autoturismul s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului o femeie de 30 de ani, din municipiul Bucureşti, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spitalul din Sebeş pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax