Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT la ieşire din Teiuş spre Blaj. IMPACT între trei autoturisme. Patru persoane au suferit leziuni

Publicat

DSC_0170 Un accident rutier s-a produs luni după-amiaza pe DN 14B, la ieşire din Teiuş spre Blaj. Au fost implicate trei autoturisme, iar patru persoane au suferit leziuni.

La faţa locului a intervenit şi un echipaj al SMURD Aiud pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Traficul este blocat în zonă pentru desfăşurarea cercetărilor la faţa locului şi îndepărtarea autovehiculelor avariate de pe carosabil.

UPDATE: Autoturismele implicate sunt înmatriculate în Alba. Este vorba despre un Peugeot break argintiu şi două Volkswagen-uri – un Polo alb şi un Golf Plus gri.

Din primele informaţii, unul dintre şoferii implicaţi în accident a intrat pe contrasens, pentru a depăşi alt autoturism.

În urma manevrei efectuate, acesta a intrat în coliziune cu o maşină care circula regulamentar, din sens opus.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.15, pe DN 14 B, în afara oraşului Teiuş, I.G.M., de 32 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Blaj.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce era condus de S.N., un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Şpring, județul Alba.

În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism precum şi un bărbat în vârstă de 30 de ani şi doi minori de 12 şi 8 ani, pasageri în autoturismul condus de I.G.M. au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportați la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. AD

    luni, 16.03.2015 at 18:52

    Polo arata foarte rau in partea cu soferul !!! Doamne fereste. Mergi civilizat pe drum si vine un retard si se baga in tine , te nenoroceste pe viata . Bine ar fi daca in accidente ar suferi doar cel vinovat tot timpul.

  2. ax

    luni, 16.03.2015 at 20:43

    Ar fi mai bine sa faca masini din cauciuc sa nu se indoaie . Sa ricoseze si sa nu aive nimic .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate