Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT RUTIER la ieșirea din Alba Iulia spre Sebeș în zona ”Trei Poduri”. Unul dintre șoferi era băut

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 4 august, în jurul orei 18.00, pe sensul de mers Alba Iulia – Sebeș, în zona giratoriului de  la ”Trei Poduri”.  Traficul a fost blocat temporar.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, marți, în jurul orei 18.40, pe DN 1, în afara localității Lancrăm, un bărbat de 43 de ani, din Alba Iuliia, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Sebeș spre Aba Iulia, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu au autovehicul, condus de un bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 83 de ani, din județul Timiș și o femeie de 63 de ani, din Alba Iulia, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru conducătorul primului autoturism, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și rezultat negativ pentru cel de-al doilea șofer.

 

UPDATE: în jurul orei 20.00, traficul în zonă a fost reluat.

Potrivit IPJ Alba, în accident au fost implicate două autovehicule și două persoane ar fi fost rănite ușor. Cauza probabilă ar fi o pătrundere pe sens opus.

La fața locului au intervenit pompierii de la ISU Alba, pentru acordarea de prim ajutor. Potrivit acestora în urma impactului dintre cele două automobile, au rezultat două victime (un bărbat și o femeie), conștiente și cu răni ușoare. Acestea au fost transportate la spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax