Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la ieşirea din Jidvei spre Şona. Două persoane rănite după ce două maşini au intrat în coliziune

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni dimineaţa în judeţul Alba, pe DJ 107, la ieşirea din localitatea Jidvei spre Şona. Două persoane au suferit leziuni corporale, după ce două autovehicule au intrat în coliziune.

În accident au fost implicate două autoturisme, înmatriculate în Iaşi şi Alba. Şoferul maşinii de Iaşi a intrat pe contrasens, într-o curbă şi a lovit autoturismul înmatriculat în Alba. Şoferul acestuia din urmă acuza dureri şi primeşte îngrijiri medicale de la echipajul de Ambulanţă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 9.33, Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, despre faptul că, pe DN 107, la jumătatea distanţei dintre localitățile Jidvei şi Şona, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că H.I.R., de 37 ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târnăveni-Blaj, la kilometrul 64, într-o curbă la dreapta, pe o porţiune de drum în pantă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a pătruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M.T.C., de 61 de ani, din municipiul Aiud.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism şi o femeie în vârstă de 58 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi în stare conștientă, la Spitalul Municipal Blaj.

Cercetările sunt continuate.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax