Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier la intrare în Sâncel dinspre Blaj: Un mopedist a ajuns la spital

Publicat

politie

Un accident rutier s-a petrecut joi dimineața, pe DJ 107, la intrare în Sâncel, dinspre Blaj.  Sunt implicate un autoturism și un moped. Mopedistul a fost transportat la spital.

UPDATE: Din primele informații, autoturismul a oprit, iar mopedistul nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autoturism și l-a lovit din spate. Bărbatul de pe moped este conștient și îi sunt acordate îngrijiri medicale.

UPDATE1: „Joi dimineaţa, la ora 08.32, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la ieşirea din comuna Sâncel spre Blaj, a avut loc un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de echipa deplasată la faţa locului, a rezultat că O.O., de 63 de ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un moped, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism care circula în faţa sa, al cărui şofer a frânat brusc şi a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului mopedistul a suferit leziuni corporale ușoare şi a fost transportat la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea sa.

Atât victima accidentului cât şi conducătorul autoturismului, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 


Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax