Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: ACCIDENT rutier la intrarea în Sohodol. O persoană rănită, după un impact între un autoturism și o motocicletă

Publicat

accident

Un accident rutier s-ar produs duminică după-amiaza, la intrarea în localitatea Sohodol. O persoană a fost rănită după un impact între un autoturism și o motocicletă.

Stația de pompieri Cîmpeni intervine cu o ambulanță SMURD la un accident rutier dintre un autoturism cu o motocicletă la intrare în Sohodol. O persoană a fost rănită.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, victima este conștientă, cu leziuni ușoare la nivelul membrelor. Aceasta a fost preluată și transportată la CPU Câmpeni.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, duminică, în jurul orei 14.00, polițiștii din Câmpeni au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier care s-a produs pe DN 75. O tânără de 22 de ani, din comuna Sohodol, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sohodol – Câmpeni, la km 75+750 de metri, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă de un bărbat de 60 de ani, din Pâncota, județul Arad, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de negativ. Față de conducătoarea auto, vinovată de producerea accidentului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax