Connect with us
Publicitate

BLAJ

Accident rutier la Jidvei, provocat de un paznic aflat în timpul serviciului. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat din Jidvei s-a ales cu dosar penal după ce a provocat un accident rutier. A acroșat cu mașina alt autoturism, în timp ce conducea sub influența alcoolului. Se afla și în timpul serviciului, într-un post de pază.

Potrivit IPJ Alba, duminică seara, în jurul orei 19.40, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în urma căruia un autoturism a fost acroșat, iar conducătorul autoturismului nu a oprit la locul evenimentului, continuându-și deplasarea.

Oamenii legii au reușit să-l identifice pe șofer. Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, din localitatea Jidvei, care se afla în timpul serviciului, într-un post de pază.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Potrivit unor surse, accidentul s-a produs pe strada Gării din Jidvei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax