Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier la Mihalţ. Un autoturism Hyundai a intrat în coliziune cu o căruţă. Un bărbat a fost rănit

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri după-masa, pe DC 39, la ieşire din Mihalţ. Au fost implicate un autoturism şi o căruţă. Calul care era înhămat la atelaj a murit. Persoana care circula în căruţă a fost transportată la spital.

Din primele informaţii, autoturismul care a intrat în coliziune cu atelajul este un Hyundai Santana înmatriculat din Alba, condus de o persoană din Obreja. Bărbatul care se afla în căruţă s-ar fi aflat în stare de ebrietate şi a fost rănit, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia. Calul a murit pe loc.

În maşină se mai afla o persoană, însă nu a fost rănită.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la data de 23.11.2012, ora 17.28, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că pe DC 39, pe raza localităţii Mihalţ, a avut loc un accident rutier.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, care au constatat că C.R., de 44 de ani, din comuna Mihalţ, în timp ce conducea un autoturism in direcţia Obreja -Mihalţ, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu o căruţă.

În urma accidentului M.V., de 38 de ani, din comuna Mihalţ, care se afla în căruţă, a fost rănit uşor şi transportat la spitalul din Alba Iulia iar calul ce era înhămat la căruţă a decedat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.”


Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax