Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Accident rutier la Răhău. Circulaţia a fost blocată circa o oră pe DN 1

Publicat

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut sâmbătă dimineaţa în zona Răhău, pe DN1, la ieşire din Sebeş. Au fost implicate două maşini.

Circulaţia în zonă a fost blocată pentru aproximativ o oră. Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza unei depăşiri neregulamentare. Două maşini s-au lovit, iar două persoane au fost rănite în urma impactului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 6.29, pe Drumul Național 1, la km.  358+150 metri,  în afara localităţii Răhău, județul Alba, T.G., de 46 de ani, din Franţa, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de N.A., de 44 de ani, din comuna Cut, judeţul Alba.

În urma impactului primul autoturism a fost proiectat într-un tir care se deplasa în aceeaşi direcţie şi în a cărui depăşire era angajat T.G.

În urma accidentului cei doi conducători auto şi un bărbat de 47 de ani, din  Tbilissi – Georgia, pasager în primul autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare fără a rămâne internaţi în spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate