Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT pe DN 74, la Șard. Două persoane rănite, după un impact între un autobuz și o mașină. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri dimineața, pe raza localității Șard. Din primele informații, două persoane a fost rănite după un impact între o mașină și un autobuz. 

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 9.30, pe DN 74, pe raza localității Șard, un bărbat de 59 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autobuz de transport persoane care circula în fața sa și era condus de un bărbat de 55 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în autobuz a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

UPDATE 2: Potrivit ISU Alba, până la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, din autobuz s-au autoevacuat 15 pasageri.

Din accident au rezultat două victime rănite ușor, una din autobuz și una din autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este îngreunat pe DN 74, pe raza localității Șard, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule (un autobuz și un autoturism).

Din primele cercetări rezultă că șoferul autoturismului nu ar fi păstrat distanța în mers și ar fi intrat în coliziune cu autobuzul.

În urma accidentului două persoane primesc îngrijiri medicale, fiind rănite, cel mai probabil, ușor.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe raza localității Șard, comuna Ighiu.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident produs între un autoturism și un autobuz. În urma accidentului ar fi rezultat două victime.

Se intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de prim ajutor și o ambulanță SAJ.

foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax