Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier la Unirea II: Trei femei lovite de un autoturism care s-a răsturnat pe carosabil. Au fost transportate la spital

Publicat

Trei femei au fost rănite şi transportate la spital în urma unui accident rutier petrecut marţi seara în localitatea Unirea II din judeţul Alba. Acestea se aflau pe carosabil în momentul în care au fost lovite de un autoturism care a ajuns pe contrasens.

Cele trei femei aşteptau să se întoarcă animalele de la păscut. Au fost rănite şi transportate la spital

La volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 de ani. Cele trei femei au suferit fracturi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale. Accidentul s-a produs pe DJ 107D.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 20.05, Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe DJ 107 D, pe raza localităţii Unirea, G.I., de 20 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ocna Mureş spre Unirea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra acestuia, intrând în coliziune cu poarta unui imobil, după care autoturismul s-a răsturnat şi a acroșat trei persoane care circulau pe partea stângă a carosabilului.

În urma accidentului, cele trei persoane (femei de 72, 50 şi 41 de ani) au suferit fracturi şi  au fost transportate la Spitalul Judeţean Alba, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.”

sursa foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax