Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ACCIDENT rutier la Unirea. Un adolescent de 17 ani s-a urcat la volan și a lovit cu mașina un alt autoturism, într-o intersecție

Publicat

Un accident rutier s-a produs sâmbătă, pe raza localității Unirea. Un adolescent de 17 ani, aflat la volanul unui autoturism, a lovit o altă mașină, într-o intersecție. Tânărul este cercetat de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 octombrie 2024, polițiștii Secției 4 de Poliție Rurală Ocna Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Unirea, a avut loc o tamponare, rezultând pagube materiale.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr de 17 ani, din localitatea Unirea, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Simion Bărnuțiu, la intersecția cu strada Lăutarilor, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, provocând avarierea autovehiculelor.

Tânărul de 17 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de o persoană care nu deține permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate