Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident rutier la Vinţu de Jos: Un şofer s-a ales cu dosar penal după ce a lovit o fată de 12 ani care trecea strada neregulamentar şi nu a anunţat poliţia

Publicat

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Mureş s-a ales cu dosar penal pentru că nu a anunţat poliţia după ce a lovit cu maşina o minoră de 12 ani, în Vinţu de Jos. A oprit, a verificat dacă fata a păţit ceva şi, când a văzut că nu era rănită grav, şi-a continuat drumul.

Miercuri, 11 iunie, în jurul orei 11.30, poliţiştii rutieri din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat din comună, cu privire la faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, fiica sa, în vârstă de 12 ani, a fost victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în jurul orelor 07,20, minora a fost acroşată de un autoturism, în timp ce era angajată în traversarea neregulamentară a străzii Lucian Blaga din Vinţu de Jos.

După producerea accidentului, şoferul autoturismului a oprit şi a coborât din maşină şi, după ce a constatat că minora nu este rănită grav, şi-a continuat drumul, fără să anunţe poliţia despre evenimentul rutier.

Minora a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat autoturismul implicat în accident şi conducătorul auto vinovat de producerea lui. Este vorba despre D.C., de 34 de ani, din Ieud, judeţul Maramureş, faţă de care a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax