Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Accident rutier lângă Loman: O fată de 15 ani a fost rănită după ce o maşină s-a răsturnat în afara şoselei

Publicat

O minoră de 15 ani a fost rănită în urma unui accident rutier petrecut luni seara pe drumul comunal 51, la ieşirea din localitatea Loman spre Săsciori. Un autoturism s-a răsturnat în afara şoselei. Fata a fost transportată de urgenţă la spitalul din Sebeş.

În momentul accidentului, maşina, un Opel înmatriculat în Alba, era condusă de către un tânăr. În autoturism se mai afla o altă tânără, însă din primele informaţii doar adolescenta de 15 ani a fost transportată la spital, cu ambulanţa.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, accidentul a fost anunţat la 112 la ora 19.19 şi s-a produs pe sensul de mers Loman-Săsciori. S.S.I., un tânăr de 19 ani, elev din Săsciori, aflat la volanul unui Opel Corsa, proprietate personală, a pierdut controlul maşinii din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum – pe tronsonul respectiv există curbe periculoase – şi s-a răsturnat cu autoturismul în afara carosabilului. Şoferul şi o fată de 14 ani, M.F.A., aflată pe bancheta din spate, nu au suferit leziuni. Fata de 15 ani, B.A.A. a rămas internată la spitalul din Sebeş, cu politraumatism, TCC acut închis, traumatism cranio-facial şi escoriaţii faciale. Tânărul care conducea maşina a fost testat cu etilotestul, însă nu consumase alcool. Toţi tinerii implicaţi în accident sunt elevi din Săsciori.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax