Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Accident rutier pe Autostrada 1 între Sebeș și Sibiu. Trei persoane au ajuns la spital după ce un autoturism a intrat într-un TIR

Publicat

tir autostrada2 Traficul rutier s-a desfășurat  doar pe banda de urgenţă, sâmbătă dimineața, pe A1, la kilometrul 261, pe sensul Sebeş-Sibiu,  din cauza unui accident rutier în care trei persoane au fost rănite.

Victimele au fost transportate la spital, conştiente, însă cu politraumatisme”, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

Şoferul unui autoturism nu a păstrat distanţa regulamentară şi a intrat în coliziune cu un ansamblu TIR care circula în faţa sa, după care a fost proiectat în glisieră.

În urma impactului, şoferul a suferit răni grave, iar cei doi pasageri, o fată de 14 ani şi un bărbat de 41 de ani, au fost răniţi uşor.

 

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax