Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT RUTIER pe Autostrada A10 în zona Sântimbru: Două autoturisme implicate, o persoană încarcerată. TRAFIC BLOCAT

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 2 august, în jurul orei 18.40, pe Autostrada A10, în zona Sântimbru. 

Potrivit ISU Alba, din primele date în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului o persoană a rămas încarcerată.

La fața locului intervin pompierii din Alba Iulia cu trei autospeciale.

Misiunea este în dinamică, știre în curs de actualizare.

UPDATE 18.47: Salvatorii au ajuns la locul accidentului. Potrivit reprezentaților ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul solicitării. Aceștia precizează că o victimă este încarcerată în unul dintre autoturismele implicate, persoana fiind conștientă.

La momentul de față se lucrează la extragerea acesteia din autoturism, au mai precizat reprezentații ISU Alba.

UPDATE 19.15: Victima a fost extrasă din autoturism și a fost predată echipajului SMURD de terapie intensivă. Este vorba despre o femeie, de aproximativ 45 de ani, conștientă cu un posibil traumatism toracic. Femeia va fi transportată la Spitalul din Alba Iulia.

UPDATE 19.20: De asemenea a mai fost alocat un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor unei alte persoane rănite din cel de al doilea autoturism. Și a doua victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE 19.40: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A10 Sebeș-Turda, la kilometrul 18+500 de metri, pe sensul către Turda, în zona municipiului Alba Iulia, județul Alba,  s-a produs o coliziune între două autoturisme, eveniment soldat cu rănirea ușoară a două persoane, ce sunt în evaluare medicală la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare.

În zona producerii accidentului au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, circulația desfășurându-se pe o singură bandă, pe fiecare sens.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax