Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO ACCIDENT pe Autostrada Sebeș-Sibiu, în zona Cunța. Un microbuz s-a răsturnat pe carosabil. Trei persoane rănite

Publicat

YouTube video

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, în jurul orei 22:00, pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Potrivit primelor informații, un microbuz de persoane s-a răsturnat pe carosabil, în zona localității Cunța. În urma accidentului produs pe sensul Sibiu-Sebeș, trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Alba, la fața locului a intervenit un echipaj SMURD, un echipaj descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă (ASAS). De asemenea, ISU Sibiu intervine cu o ambulanță SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a produs pe A1 (zona Cunța, km 298). În urma accidentului au fost înregistrate trei victime cu vătămări corporale ușoare.

Microbuzul s-a răsturnat pe carosabil afectând astfel o bandă a sensului de mers Sibiu-Deva.

Acesta transporta, pe o remorcă, un autoturism.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în microbuz se aflau opt persoane, trei fiind rănite ușor (stabili hemodinamic). Două persoane au refuzat transportul la spital, iar o a treia persoană a fost transportată la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) din Sebeș de către echipajul SMURD Sebeș.

Foto, video: ISU Alba

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax