Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE ACCIDENT rutier pe Calea Moților din Alba Iulia. Impact între două mașini și un autobuz. O persoană și doi minori, răniți

Publicat

Un accident rutier s-a produs duminică după-amiaza, în jurul orei 14:00, pe strada Calea Moților din Alba Iulia. O persoană și doi minori au fost răniți după un impact între două mașini și un autobuz.

Actualizare, ora 15:50 – Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie 2024, în jurul orei 14.00, polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia.

Din primele date, a reieșit faptul că un bărbat de 62 de ani, din comuna Cricău, în timp ce conducea un autobuz, pe strada Calea Moților din municipiul Alba Iulia, la intersecția cu strada Lupșa, direcția de mers Micești-Alba Iulia, a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Mogoș. Acesta din urmă a intrat în coliziune cu autoturismul care circula în aceeași direcție, condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 35 de ani, pasageră dreapta față în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, a suferit leziuni corporale ușoare.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate.

Actualizare, ora 14:20 – Potrivit IPJ Alba, traficul rutier îngreunat pe Calea Moților din municipiul Alba Iulia, din cauza unui accident rutier. Din primele date, sunt implicate două autoturisme și un autobuz.

Actualizare, ora 14:15 – Potrivit ISU Alba, forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului.

Din accident a rezultat o persoană rănită (din autobuz) care va fi transportată la spital, iar doi minori răniți ușor (dintr-unul dintre autoturisme) sunt evaluați medical de către un echipaj SAJ.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice și prim ajutor medical la un accident rutier produs în municipiul Alba Iulia, strada Calea Moților, în zona cartierului Micești.

Din informațiile primite ar fi vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme și un autobuz, posibil două persoane rănite.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate