Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident rutier pe DJ 107 C între Alba Iulia și Vințu de Jos. Două persoane au fost rănite și transportate la spital

Publicat

Circulația rutieră a fost blocată pe DJ 107 C,  între Alba Iulia și Vințu de Jos, joi seara, din cauza unui accident rutier. Două mașini au intrat în coliziune, două persoane fiind rănite și transportate la spital.

Din primele informații, este vorba despre o depășire neregulamentară. Şoferul unui autoturism a vrut să depășească, nu s-a asigurat corespunzător și s-a izbit frontal de o altă mașină care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a fost rănită și transportată la spital pentru investigații. Ambele mașini sunt înmatriculate în județul Alba.

D.G de 35 de ani din localitatea Vințul de Jos , care se deplasa de la Alba Iulia spre comună, cu autoturism marca Opel, s-a angajat în depășire, însă fără a se asigura corespunzător. S-a izbit frontal de un autoturism marca Opel condus de M.C. de 45 de ani din Cugir. Atât M.C., cât și soția sa, M.M. de 42 de ani au suferit leziuni în urma accidentului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 18.18, pe DJ 107 C, la km 15, D.G., de 35 de ani, din comuna Vinţu de Jos, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Vinţu de Jos, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unei depăşiri şi a intrat în coliziune cu un autoturism care era condus din sens opus de către M.C., de 46 de ani, din Cugir.

În urma accidentului M.C. şi M.M., o femeie în vârstă de 42 de ani, din Cugir, pasageră în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax